Hoe werkt de toolkit?

Account

Om de content uit de toolkit te kunnen downloaden, is het aanmaken van een account niet verplicht. Ben je van plan om vaker gebruik te maken van de toolkit, dan raden we je aan om gratis een account aan te maken. Wanneer je een account gebruikt, slaat het systeem de gegevens automatisch op die verplicht zijn om te kunnen downloaden, zodat je deze niet opnieuw in hoeft te vullen.
We vragen je om de reden voor gebruik en je mailadres achter te laten, zodat wij onze content kunnen blijven verbeteren en mogelijk kunnen adviseren bij toepassing.

Selection

Wil je meerdere bestanden in één keer verzamelen voor een download? Je kunt meerdere bestanden die je wilt downloaden selecteren en in één keer downloaden. Wanneer je een account hebt aangemaakt kun je terugzien welke content je al eens hebt gedownload. Er zit geen limiet aan het aantal downloads.

Heb je vragen over het gebruik van de toolkit? Mail dan naar: huisstijl@utrechtmarketing.nl

For the proper functioning of this website, only functional cookies are required. No tracking cookies are used.

Usage

Enter your email address below and what you will use the item for.

You have not entered any usage yet.

Downloading is currently not possible, most likely because you are no longer logged in. Check if you are still logged in and try again.Send

Thank you for entering the usage. Press the button below to download your images.

Download

Download Zip file

Please wait a moment, your zip file will now be created.


Your images are prepared. You will receive an email with a link to download the zip file. This process can take a few minutes.

An error has occurred. Your zip file could not be generated.