Terms and Conditions

In de Utrecht Toolkit staan beelden van de stad en regio Utrecht die helpen bij het vertellen van het verhaal van Utrecht. Onder het beeldmateriaal bevinden zich portretten en dat zijn altijd persoonsgegevens. Utrecht Marketing baseert zich voor de verwerking van deze persoonsgegevens op de AVG grondslag van het gerechtvaardigd belang.

De foto’s die in de Toolkit worden gepubliceerd, mogen gebruikt worden voor journalistieke (dan wel artistieke) doeleinden. Als organisatie wil Utrecht Marketing namelijk informatie delen over de stad Utrecht. Het is niet toegestaan om de inhoud van de toolkit in te zetten voor commerciële doeleinden. Neem bij twijfel altijd contact met ons op.

Bij de selectie van de foto’s wordt er door de organisatie een privacy-afweging gemaakt. Het beeldmateriaal in de Toolkit is vastgelegd door professionele fotografen. Mocht je ongewild op een gepubliceerde foto staan, dan kun je een verzoek tot verwijdering indienen via infoavg@utrechtmarketing.nl.

Klik hier voor ons complete privacystatement.

For the proper functioning of this website, only functional cookies are required. No tracking cookies are used.

Usage

Enter your email address below and what you will use the item for.

You have not entered any usage yet.

Downloading is currently not possible, most likely because you are no longer logged in. Check if you are still logged in and try again.Send

Thank you for entering the usage. Press the button below to download your images.

Download

Download Zip file

Please wait a moment, your zip file will now be created.


Your images are prepared. You will receive an email with a link to download the zip file. This process can take a few minutes.

An error has occurred. Your zip file could not be generated.